Άντε και καλή αντάμωση

Χάθηκα το ξέρω αλλά έτρεχα. Άλλη μια φορά με την ψυχή στο στόμα και μετά από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο που πέρασε ήρθε η ώρα να φύγω!!!!! Με αμάξι δανεικό και ελπίζω χωρίς άλλα απρόοπτα, αριβάρω σε λίγο για να συναντήσω τα βουνά, το κρύο και τη λίμνη . . . Ναι ναι, στα Γιάννενα πάω, να περάσω Χριστούγεννα και μετά πάλι πίσω . . . Ελπίζω η έμπνευση να με χτυπήσει εκεί στη λίμνη για να σας μεταφέρω σύντομα λίγες σκέψεις. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και θα τα πούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!! Προσοχή στους δρόμους και στις αδέσποτες γαλοπούλες . . .

Υ.Γ. 1.Τα ξενιτεμένα μου ζουζούνια είναι ήδη Ελλάδα και δεν έχουν πάρει τηλέφωνο;;;; Γιατί εχτές το βράδυ δεν σηκώναν το τηλεφωνάκι τους . . .
Υ.Γ. 2. Ξέρω ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν ακούτε τέτοια, καθότι κουλτουριάρηδες πανάθεμά σας, αλλά εγώ συνεχίζω να είμαι fun της Αννούλας. Έλα τώρα ποιας Αννούλας. Μια είναι η Αννούλα. Και αν και 52 πλέον δίνει το καλύτερο show στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά και στο καλύτερο νυχτερινό μαγαζί της πόλης, το Αθηνών Αρένα. Με διαφορά στην κορυφή . . .
Υ.Γ.3. Κρίμα για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ γιατί η χρονιά ξεκίνησε καλά και θα μπορούσε να συνεχίσει έτσι. Κρίμα και για τους Παναθηναϊκούς που δημιούργησαν επεισόδια από το πουθενά το Σάββατο στο γήπεδο. Με τόσο Παναθηναϊκό που είδα ζωντανά μέσα στο 2009 αρχίζω και φοβάμαι. Αλλά τι να κάνεις, η παρέα είναι καταπληκτική.
Υ.Γ.4. Εύχομαι τα καλύτερα στο φίλο και κουμπάρο μου που έχει ήδη φτάσει στον πιο μακρινό προορισμό της ζωής: την Αυστραλία. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΟ και ένα μεγάλο ευχαριστώ για το αυτοκίνητό σου.
Υ.Γ.5. Αρτινοί κανονίστε να σας δούμε λίγο!!! Άντε μπράβο.


Σχόλια

Αυτά που διαβάσατε περισσότερο